TECHNISCH PROJECTMANAGER

Hamel Regelt Techniek is een flexibele organisatie die snel kan schakelen als technisch projectmanager. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op het beste resultaat voor opdrachtgevers. Mooie projecten bewijzen dit. Met korte communicatielijnen weten we projectteams te informeren en motiveren. HRT past zich makkelijk aan en acteert en communiceert op alle niveaus. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de nodige capaciteit en schakelen bij waar nodig om binnen het vooraf gestelde budget te blijven en de projectplanning stipt te volgen.

NEEM CONTACT

AANSTUREN PROJECTGROEP

In bijna elke organisatie wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van projectmanagement. Bij de meeste technische projecten wordt een projectgroep of een projectorganisatie samengesteld.

Een projectorganisatie gaat heel gericht aan het werk gaat om met specifieke klantoplossingen te komen. Met name in de bouw komt de samenwerking tussen verschillende aannemers en onderaannemers in de vorm van een projectorganisatie veel voor. Een projectorganisatie in de bouw is doorgaans ook belast met de uitvoering, met als voordeel dat de denkers en de doeners nauw met elkaar verbonden zijn binnen het team. Het aansturen van een projectorganisatie vraagt om kennis, overzicht en structuur.

Hamel Regelt Techniek kan u ondersteunen bij de aansturing van projecten, projectgroepen en bij het uitvoeren van:

  • De aan te brengen installatie in kaart brengen
  • Het bestek beoordelen en in uitvoering nemen

  • Een plan van aanpak maken

  • Begrotingen opstellen

  • Een planning opstellen

  • Contact houden met interne en externe projectleden

  • Begeleiding van het project in de uitvoering

  • Het project opleveren conform vraagspecificatie

CRUCIALE ROL

Het beste resultaat wordt bereikt wanneer we een optimale samenwerking realiseren tussen mensen en technieken.

Trends in de markt

Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Daarmee kunnen wij onze klanten altijd voorzien van een betrouwbaar advies en we denken mee om samen tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Technische oplossing

Begint met een idee dat wordt uitgerold tot een werkbare oplossing, waarbij we goed nadenken over de verhouding tussen comfort, duurzaamheid en kosten.

Het mooie van regeltechniek is dat hier alle disciplines samen komen: zowel elektrotechniek als hydraulische schakelingen dienen te worden doorgrond om een goede regelinstallatie te ontwerpen. Juist daarom is Hamel Regelt Techniek veel breder dan regeltechniek alleen.

Leander Hamel, eigenaar van Hamel Regelt Techniek

Hamel Regelt techniek werkt nauw samen met opdrachtgevers en is in staat om op korte termijn te anticiperen op de invulling van uw projectteam.

Vooraf wordt er een duidelijk plan van aanpak gemaakt om uw project soepel te laten verlopen en waarmee we de kans van slagen aanzienlijk vergroten. We verliezen de cruciale rol van de mens achter de techniek nooit uit het oog. De lijnen in onze communicatie zijn kort en er vindt regelmatig overleg plaats over de voortgang van uw project.

Datacenter