TECHNISCH ADVIES

U kunt erop vertrouwen dat u, in welk project ook, altijd een goed technisch advies krijgt dat berust op jarenlange praktijkervaring van Hamel Regelt Techniek en onze kennis van de modernste technische oplossingen. Wij brengen uw situatie in kaart om uw vraag zo goed mogelijk te kunnen oppakken. Dat doen we in overleg met u en uw projectmedewerkers en heeft u niet de geschikte kennis in huis, dan vullen wij die voor u in.

NEEM CONTACT

HELDERHEID & STURING

Hamel Regelt Techniek voorziet vastgoedeigenaren en adviesorganisaties door heel Nederland van regeltechnisch advies tot een totaal installatietechnisch advies. 

Wij kunnen uw team versterken en zelfs geheel ontzorgen vanaf het voorlopig ontwerp (VO) tot het definitief ontwerp (DO). HRT geeft helderheid en sturing aan projecten, met professionele begeleiding, creatieve ideeën en duurzame oplossingen. Altijd vanuit een onafhankelijke positie.

Een voorbeeld: in het eerste stadium, het VO, denkt HRT al na over de totaalintegratie waardoor er een intelligentere installatie ontstaat. Door vooruit te denken creëren we dan bijvoorbeeld een oplossing die zuiniger met onze kostbare energiebronnen omgaat. En dat voor dezelfde investering. Pure win-win situatie.

JARENLANGE PRAKTIJKERVARING

Wij brengen uw situatie in kaart om uw vraag zo goed mogelijk te kunnen oppakken.

Het verloop van uw project

Door uw situatie goed te analyseren kunnen wij, vanuit onze onafhankelijke rol, u altijd de beste oplossingen adviseren. Tussentijds krijgt u van ons een rapportage over de voortgang van de werkzaamheden. Bij oplevering van ons advies laten wij u in een eindrapportage zien welke vervolgstappen u kunt nemen om tot een definitief en toekomstvast besluit te komen.

Van wens tot resultaat

Een prettig idee voor u als opdrachtgever. U krijgt een praktisch technisch advies op maat dat voldoet aan uw wensen: een gebruiksvriendelijk en energiezuinig systeem dat binnen de begroting is gerealiseerd.

Het beste resultaat wordt bereikt wanneer we een optimale samenwerking realiseren tussen mensen en technieken.

Leander Hamel, eigenaar van Hamel Regelt Techniek

Hamel Regelt Techniek staat voor duurzame oplossingen waarvan uw organisatie ook op de lange termijn profijt van heeft.

Naast het sparen van het milieu en onze energiebronnen zijn duurzame oplossingen vaak ook financieel aantrekkelijk. Een investering verdient zich terug in energiezuinige installaties waar Hamel Regelt Techniek in gespecialiseerd is.

Creative Valley