HAMEL REGELT TECHNIEK

Leander Hamel over zijn werk bij Hamel Regelt Techniek:

In mijn visie als regeltechnisch specialist en adviseur staat de techniek altijd in dienst van de mens. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer we een optimale samenwerking realiseren tussen mensen en technieken.
Een technische oplossing begint met een idee dat uiteindelijk wordt uitgerold tot een werkbare oplossing, waarbij we goed nadenken over de verhouding tussen comfort, duurzaamheid en kosten.
Dat is de uitdaging waar ik dagelijks voor sta en die ik graag met beide handen aanpak.

ERVARING UIT DE PRAKTIJK

Een sterke affiniteit met techniek

Van jongs af aan heb ik een sterke affiniteit met techniek. Tijdens mijn technische opleidingen kwam ik in aanraking met regeltechniek. Dat moest mijn toekomst worden. Ik kreeg de kans om verder te groeien in mijn vakgebied en zat bovenop de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Na een start als monteur E/W/M&R (Elektra/Elektro/ Werktuigbouw/ Meet en Regeltechniek) werd ik inbedrijfsteller en daarna werkvoorbereider Meet- en Regeltechniek (M&R) bij een landelijk opererend installatiebedrijf, waar ik praktische ervaring opdeed in het omzetten van ontwerp naar realisatie en gebruik.

Die waardevolle kennis heeft de basis gelegd voor de overstap naar Meet- en Regeltechnisch Projectleider. Vervolgens heb ik verschillende regeltechnische afdelingen aangestuurd. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig projectmanager/adviseur bij Hamel Regelt techniek.

BREED NETWERK

Naast mijn uitgebreide meet- en regeltechnische kennis ben ik een echte teamspeler en werk graag samen met andere specialisten in mijn vakgebied. Ik heb een netwerk van professionals om mij heen waarmee we op projecten nog meer technische input en continuïteit kunnen bieden en het beste resultaat voor onze opdrachtgevers realiseren.

Kennisbank

BRANCHEVERENIGING TVVL

HRT is lid van TVVL, een belangrijke kennispartner in de technologiesector. TVVL fungeert als denktank die zoekt naar oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst én die de verbinding legt tussen kennis en mensen.

ARCHITECTEN

Bij het ontwerpen van gebouwen wordt HRT in een vroeg stadium ingeschakeld om mee te denken over de technische invulling. Dat is een echte meerwaarde voor architecten bij het succesvol uitvoeren van nieuwbouw of renovatie project.

System Integrators

SYSTEM INTEGRATORS

De samenwerking met system integrators berust op marktkennis en de technisch inhoudelijke toegevoegde waarde die HRT levert. Een transparant advies of adequate projectbegeleiding draagt bij aan een succesvol project en tevreden klanten.