MEET EN REGELTECHNIEK

Wij zijn uw partner in regeltechnische oplossingen en meet en regeltechniek. Met Hamel Regelt Techniek kiest u voor totale ontzorging. Dat betekent dat wij u en uw project van begin tot eind begeleiden, technische expertise inbrengen, met u meedenken en u adviseren op het door u gewenste niveau. Wij nemen initiatief en bedenken slimme oplossingen waar u ook op de lange termijn profijt van hebt.

NEEM CONTACT

RENOVATIETRAJECTEN

Renovatietrajecten is één van onze specialiteiten. Bij een volledige regeltechnische renovatie nemen wij u letterlijk alle zorgen uit handen.

Wij zijn gewend om te werken in complexe omgevingen en gaan een uitdaging dan ook niet uit de weg. De combinatie van ervaring en een passie voor nieuwe regeltechnische oplossingen is de drive van Hamel Regelt Techniek. Naast renovatie doen we uiteraard ook nieuwbouw.

Als technisch specialist bedenken en verzorgen we alle soorten technische oplossingen voor onze opdrachtgevers:

  • Klimaatregeling: een optimale temperatuur in uw pand

  • Automatisering: alles op één device te bedienen

  • Elektrotechnisch: efficiënt en energiebesparend

  • Nieuwe technieken: innovatief hoogstaand, toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk

  • Advies: op basis van de nieuwste technische installaties

  • Totale ontzorging: van initiatie, bestek, projectmanagement en begeleiding tot oplevering

TOEKOMSTVASTE PLANNEN

Als technisch specialist bedenken en verzorgen we alle soorten technische oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Nieuwbouw en renovatie

Nieuwbouw- en renovatieprojecten begeleiden we van A tot Z, dat betekent van advies tot oplevering. Naast een bouwbesluit of vergunning, hebben we ruime kennis van de wet- en regelgeving omtrent bouwen en verbouwen, de normen en energieklassen die landelijk gehanteerd worden en kunnen u daarmee perfect adviseren en begeleiden.

Hamel Regelt Techniek werkt op installatietechnische projecten in heel Nederland.

  • Nieuwbouw utiliteitsbouw
  • Renovatie utiliteitsbouw
  • Renovatie winkelcentra
  • Renovatie zorginstellingen

Onze rol is het inbrengen van technische expertise, totale projectbegeleiding en het houden van overzicht, zodat u zich kunt richten op uw eigen verantwoordelijkheden.

Leander Hamel, eigenaar van Hamel Regelt Techniek

Als u investeert in nieuwbouw, renovatie of het vernieuwen van een technische installatie dan wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuzes maakt.

Oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn, het milieu zo min mogelijk belasten en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Hamel Regelt Techniek denkt met u mee en is in staat om al uw systemen volledig te integreren voor optimaal gebruiksgemak en een duurzaam resultaat.

Beton met leer